ZIBO ULV vloeibare toevoegmiddelen applicator

poederdoseerapparaat-ulvphoto3-845x684

Betere conservering van ruwvoer

In de veehouderij staat het winnen van voer van hoge kwaliteit centraal. In de praktijk zijn de omstandigheden waaronder geoogst wordt echter niet altijd optimaal en is de toevoeging van additieven voor een betere conservering noodzakelijk. De ZIBO ULV vloeibare toevoegmiddelen applicator is hiervoor bij uitstek geschikt. Deze applicator wordt met name op hakselaars gemonteerd en is leverbaar in twee typen bedieningsunits met digitale display.

Type ULV

Digitale bedieningsunit van de ULV controleert en past de pomp automatisch aan. Hierdoor is het mogelijk de dosering constant te houden. Op de bedieningsunit

kan eenvoudig de afgiftehoeveelheid in twee standen worden ingesteld door middel van een switchknop op 50 of 100 ml/ton. Met de potmeter is de hoeveelheid ton per uur eenvoudig traploos in te stellen (15 tot 300 ton per uur).

Type ULV+

Digitale bedieningsunit met achtergrondverlichting en geheugen om het totaal aantal gebruikte liters terug te lezen. De unit controleert en past de pomp automatisch aan. Hierdoor is het mogelijk de dosering constant te houden. Op de bedieningsunit kan eenvoudig de afgiftehoeveelheid traploos worden ingesteld van 20 tot 250 ml/ton. Met de potmeter is de hoeveelheid ton per uur eenvoudig traploos in te stellen (15 tot 300 ton per uur).

Kenmerken ZIBO ULV vloeibare toevoegmiddelen applicator:

  • Doorzichtige tank met een inhoud 55 liter
  • Behandeld meer dan 1.000 ton voedergewassen met een toepassing van 50 ml/ton
  • RVS beugels met meerdere montagemogelijkheden
  • 3-weg ventiel met afvoerbuis om de unit eenvoudig te ledigen
  • Open leidingen zonder filters (geen verstopping)
  • Een druppelende toevoeging (géén verneveling) voorkomt schade aan machines bij de toepassing van zuurhoudende toevoegmiddelen
poederdoseerapparaat-ulvphoto3-845x684