ZIBO SMART transporteur

transporteur-845x684

Transport op het veld én in de schuur

Voor het zorgvuldig transporteren van aardappelen tijdens het vullen van uw plantmachine of kistenvuller maar ook voor het afvoeren van reststromen in de inschuurlijn worden transporteurs ingezet. Om de verschillende mogelijkheden op het veld en in de schuur met één machine te kunnen uitvoeren, heeft ZIBO de SMART transporteur ontwikkeld. Gebruiksvriendelijk en optimaal inzetbaar. 

Robuuste ZIBO SMART transporteurs kunnen zowel hydraulisch via een trekker of loader worden aangestuurd als ook elektrohydraulisch (400VAC) aangedreven worden. De bandsnelheid is traploos regelbaar. De hoge profielen aan de zijkant en de ruime trechter aan de voorzijde van de band voorkomt het morsen van het product.

De transporteurs van de SC-serie zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar: 3.25, 3.75, 4.25, 4.75, 5.25, 5.75, 6.25 en 6.75 meter.

De 65 of 80 cm brede band is uitgevoerd met een productvriendelijk 32 mm hoog meenemerprofiel (optioneel 16 mm). De valhoogte wordt beperkt doordat de band op het einde vlak wegloopt. De hoogte van het instortpunt is standaard variabel in hoogte in te stellen. Het afgiftepunt is mechanisch of hydraulisch (standaard vanaf de SC525) traploos in hoogte verstelbaar.

ZIBO SMART transporteurs zijn eenvoudig te integreren in het start/stop programma van de inschuurlijn, onafhankelijk van het merk. Klanten kunnen de ZIBO SMART transporteur zelfs laten leveren in de kleur van het gebruikte merk inschuurlijn of plantmachine.

transporteur-845x684