ZIBO Valmat

valmat4-1030x769

Montage op bodem van kipper of aanhanger

ZIBO Valmat voorkomt kwaliteitsverlies

Als de oogst zich aandient wilt u uiteraard dat uw aardappelen, uien, cichorei, wortelen etc. met zorg worden behandeld. Valbeschadigingen dienen te worden vermeden. Naast ZIBO-, Stopshock- (bunker)valbrekers en rubber stroken levert Zinger Mechanisatie nu ook ZIBO Valmatten. Montage op de bodemplaat van kippers of aanhangers voorkomt stootblauw en beschadigingen.

Dankzij de ZIBO Valmat blijft de grond niet plakken aan de bodem van de laadbak. De ZIBO Valmat is versterkt met een topdekzeil van hoogstaande kwaliteit (900gr/m²) en met een 26 mm dikke schuimlaag, waarmee stootblauw wordt voorkomen.

De bevestiging aan de voorzijde van de kipper vindt plaats door middel van een stalen strip (inbegrepen bij de levering), dat in een versterkte zoom wordt gestoken. Valmatten van 4 meter of meer worden verlengd met een dekzeil van 500 mm, dat kan worden afgesneden afhankelijk van de lengte van de bodem van de laadbak. Indien de volledige bodem met een ZIBO Valmat bedekt dient te worden en de bodemlengte is meer dan 4 meter, dient men het type bestellen dat 500 mm korter is dan de bodemlengte van de laadbak.

Voordelen ZIBO Valmat:

  • bescherming van uw oogst
  • geen stootblauw of beschadigingen
  • makkelijk lossen dankzij gladde toplaag
  • eenvoudig te monteren
  • betere kwaliteit: hogere opbrengst

Bescherm uw oogst met ZIBO (bunker)valbrekers, rubber stroken én valmatten.

Meer informatie of een offerte opvragen

valmat4-1030x769